ZVICRA VENDOSI ! Ky është Lajmi i Rëndësishëm për Mërgimtarët në Zvicër…

Lajme nga Bota


Eshtë përditësuar lista e shteteve dhe territoreve që janë me pasiguri të lartë për shtetin e Zvicrës.

Lista do të hyjë në fuqi në orën 00.00 të datës 14 dhjetor 2020, ndërsa është vendosur edhe Maqedonia e Veriut.

Shqipëria dhe Kosova janë dy shtetet Ballkanike që nuk janë në listën e pasigurise për Zvicrën.

Me çka nënkuptohet se të gjithë banorët e Zvicrës mund të lëvizin lirshëm në Kosovë dhe Shqipëri por duhet të hyjnë në Karantinë nëse kthehen nga Maqedonia…

Nderkohë shtetet tjera me potencial pasigurie për Zvicrën janë edhe Andorra, Gjeorgjia, Jordania, Kroacia, Luksemburgu,

Portugalia, Polonia, Sllovenia, San Marino, Shtetet e Bashkuara, dhe disa Zona të Austrisë, Italisë dhe Francës.

Ne Zvicër ekziston një kërkesë karantine për udhëtarët nga vende dhe zona të caktuara.

Lista e këtyre shteteve dhe territoreve do të azhurnohet në 14 Dhjetor. Një rezultat negativ i testit nuk heq karantinën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *