Zvicra rikthen sërish Kosovën në listën e shteteve me rr ezikshmëri të lartë

Lajme nga Bota


Kosova dhe Maqedonia janë dy shtetet Ballkanike që kanë hyrë sërish në l istën e rr ezikshmërisë për Zvicrën


Është përditësuar lista e shteteve dhe t erritoreve që janë me rr ëzikshmëri të lartë për shtetin e Zvicrës. Kjo listë do të hyjë në f uqi në orën 00.00 të datës 22 m arsi 2021.

Kosova dhe Maqedonia janë dy shtetet Ballkanike që kanë hyrë sërish në listën e rr ezikshmërisë për Zvicrën, me çka nënkuptohet se të gjithë banorët e Zvicrës nuk mund të lëvizin lirshëm në Kosovë dhe Maqedoni.

Nga ana tjetër, Shqipëria ende vazhdon të mos jetë në listen me rr ezikshmëri të lartë Covi d për shtetin e Zvicrës, shkruan tutje albinfo.ch.

Zyra Federale e Shëndetit P ublik (BAG) ka th eksuar se shteti i Spanjës është hequr nga l ista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *