Zvicra jep lajmin e madh për ata që vizitojnë Kosovën e kthehen përsëri në Zvicërr..

Lajme nga Bota

Së shpejti, vetëm ata që janë vërtet pozitivë me ko ronavirus do të vendosen në ka rantinë. Një skenar të tillë e ka prezantuar gazeta “SonntagsZeitung” në botimin e sotëm, duke pasur parasysh me këtë rast “Euroairport”-in e Bazelit.


Kjo për faktin se testet e ko ronës tashmë janë pjesë e jetës së përditshme në Aeroportin Basel-Mulhouse, në pjesën franceze të tij
Siç dihet, aeroporti që u takon tri shteteve: Zvicrës, Francës dhe Gjermanisë, shtrihet në tokën Ffranceze.

Prandaj në pjesën në fjalë zbatohen prej një muaji masat mbrojtëse të përshkruara nga Ministria Franceze e Shëndetësisë.
Kështu, pasagjerët që vijnë nga Algjeria, Bosnje-Hercegovina, Izraeli, Kosova, Serbia dhe Turqia, por të cilët nuk kanë vend qën drim në Zvicër do të duhet të testohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *