“Zoti na i рranoftë veрrat” I dërgonte ujë zjarrfikëѕve, 25 vjeçari ndërron jetë trag jikiѕht

Lajme nga Bota


“Do të vijojmë të dërgojmë ujë për zjarrfikësit, Zoti na i pranoftë veprat e mira”

Këto janë disa nga fjalët e fundit të një 25 vjeçari, i cili për dy ditët e fundit po ndihmonte vullnetarisht zjarrfikësit që po luftonin me flakët në zonën e Marmaris, në Turqi.


Fatkeqësisht, 25 vjeçar Şahin Akdemir pësoi një ak sident rrugor teksa i jepte motorit për të dërguar ujë për zjarrfikësit. Si pasojë e pl agëve, i riu ndërroi jetë.

Kjo është një ndër videot e fundit që i riu postoi në rrjetet sociale.

Ditët e fundit Turqia jugore është përfshirë nga një numër i madh zjarresh masivë që deri më tani kanë sjellë v dekjen e të paktën 4 personave dhe lëndimin e të paktën 50 të tjerëve. Banorët e më shumë se 25 lagjeve apo fshatrave pranë zjarrit janë evakuuar nga autoritetet, ndërsa lufta me flakët vijon ende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.