Zoti Ia Shtoftë! I Riu Shqiptar Shpërndan Bukë Falas Për Të Prekurit Nga Të Rmeti Në Kroaci

Lajme nga Bota


Një tërmet me madhësi 6.4 ka goditur Kroacinë Jugore mesditën e sotmen. Një vajzë 12-vjeçare v di q në Petrinja, tha Kryeministri ndërsa vizitoi qytetin.


Të rmeti u ndje në kryeqytetin kroat Zagreb, në Bosnjën dhe Serbinë fqinje dhe deri në Itali.
Menjëherë kanë nisur ndihmat për personat e prekur nga të rmeti, qoftë për ushqim apo str ehim.

Edhe një kosovar nga Hasi i ka dalë në ndihmë personave që u prekën nga të rmeti duke ju ofruar bukë falas.

Alban Morina nëpërmjet profilit të tij në rrjetin social Fa cebook u ka bërë thirrje të gjithë atyre që kanë nevojë për bukë të shkojnë të marrin bukë fa las në shesh të Zagrebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *