Zoti është i madh/ Nënës i ndodh mrekullia, pasi humbi 6 fëmijë, u bë me katërnjakë: Jam e bekuar..

Lajme nga Bota

Një nënë që dëshironte një familje më të madhe pasi kishte tre fëmijë, më në fund ja arriti asaj dite pasi h umbi 6 femije.Sipas April, gjithçka erdhu nga Taylorville, Utah, duke i lënë ata plotësisht të papërgatitur për pro blemet përpara kur rritën pasardhësit e tyre për të përfshirë Whitlee, 18, Jaxton, shtatë dhe katërnjaket Ryker, Tallon, Bowen dhe Berklee.

April, e cila vu an nga disa probleme te grave kishte gjashtë shtatzeni te d eshtuara para se të lindte me sukses..Sot familja jeton e lumtur. Por gjithsesi duhet te punojne shume, pasi shpenzojne 400 dollare ne jave vetem per ushqime katernjeket e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *