Zoti e bekoftë këtë njeri: Elvis Naci mbledh në kohë rekord paratë për vogëlushen e sëmurë/ Të jetë si gjithë fëmijët e tjerë..

Lajme nga Bota

Tre ditë më parë, bamirësi Elvis Naçi, publikoi në rrjetin e tij social facebook një apel për ndihmë, ku të qa rat e një vajze të vogël të th yenin zem rën. Bëhet fjalë për Tuanën, vetëm 2 vjeç e cila v uan nga “Anemi Hetolimike Autoimune”, së mundje e cila ia ka vështirësuar shumë jetën në fillimet e saj.

Thirrja për ndihmë u bë nga nëna e vogëlushes, e cila shprehej se një sp ital në Itali kishte marrë përsipër kurimin e sëmundjes, por ndërhyrja dhe avioni privat kushtonin 50 mijë euro.

Menjëherë pas kësaj Naçi vizitoi personalisht vajzën e së murë dhe u bëri thirrje të gjithë shqiptarëve që të bashkohen në misionin e radhës, për të shpëtuar një jetë që sapo ka lulëzuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *