Zot, qoja sabrin Lule Mustafes

Lajme nga Bota


Lule Mustafa zëri i mëndafshtë i muzikës së lehtë, baladave, por edhe këngëve popullore, i ka dhënë dritën e gjelbërt projektit të radhës.

Këngëtarja e njohur kosovare ka lansuar projektin me titull “Zot qoma sabrin”.

Teksti dhe muzika e kësaj kënge me titull lutës, është krijuar nga mjeshtri i baladave dje jo vetëm, Ilir Berani, shkruan “Kosovarja”.

Lule Mustafa, zakonisht këndon këngë që të këpusin shpirtin. A thua pse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *