Zi!Humb jetën, gazetari, i njohur shqiptar, rrëqethin me dedikimet, miqtë e tij…

Lajme nga Bota

Nd.ërron jetë në moshën 66-vjeçare gazetari dhe ish-deputeti Ramadan Musliu, raporton Gazeta Ekspress. Musliu studioi Letërsi dhe gjuhën shqipe në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Prishtinës ku mbaroi edhe studimet pasuniveristare.

Krijimtarinë letrare dhe publicitike (gazetareske) e filloi herët. Ai gjatë viteve 1977-1980 ka punuar arsimtar i lëndës gjuhë dhe letërsi shqipe në Qendrën Shkollore “Kuvendi i Lezhës”.


Po ashtu ai ka punuar edhe si gazetar i kulturës në gazetën e përditshme Rilindja dhe ishte anëtar i redaksisë së Revistës së përdyjavshme për kulturë “Fjala” të Prishtinës, nga viti 1981-1993.

Ramadan Musliu, ishte deputet i Kuvendit të Kosovës nga viti 2004 deri në vitin 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *