Zi! Kjo është vajza tre vjeçe që dha shpirt nën f lakët e z jarrit, vëllai 6 vjeç arriti të dilte/ Prindërit i kishin lënë vetëm në shtëpi

Lajme nga Bota


Një ngjarje e rëndë ka ndodhur. Një vajzë tre vjeçe ka hu mbur j etën, pasi çatia e shtëpisë mo ri f lakë. Vajza e vogël ishte vetëm në shtëpi, në momentin që ka ndodhur ngjarja e rëndë.

Ata i njoftoi po licia se në shtëpinë e tyre kishte rënë z jarr. Menjëherë ai, gruaja e tij Sarah 36 vjeçe dhe djali Kim u kthyen menjëherë nga pazaret.


Mia-Sophie e vogël po luante me vëllain e saj në parafingo kur sh pë rtheu zja rri. Vëllai i saj kishte vrapuar dhe kishte dalë jashtë, por vajza e vogël kishte mbetur brenda.

I vëllai i saj 6 vjeç është në gjendja të mirë shëndetësore. Z jarri mund të ketë rënë si pa sojë e një shk ëndje ele ktrike.

Prindërit e të ndjerës Mia thonë se nuk do ia falin vetes asnjëherë që e lanë vajzën e tyre të vogël dhe djalin 6 vjeç të vetëm në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *