Zi e madhe/ Babai shqiptar i katër fëmijëve i vë fl akën vetes: Nuk d uroi dot më, u lye me b enzinë dhe…

Lajme nga Bota


Zi e madhe/ Babai shqiptar i katër fëmijëve i vë fl akën vetes: Nuk d uroi dot më, u lye me b enzinë dhe…

Një ngj arje e r ëndë është regjistruar mëngjesin e sotëm në fshatin Strorë në Skrapar. Një 52-vj eçar është ve tëdje gur me be nzinë në dalje të fshatit ku j etonte.

Abaz Zylyftari mësohet se ka dalë herët nga banesa dhe është nisur në drejtim të qytetit të Skraparit. Rrugës ai ka blerë një bidon me b enzi në, e ka he dhur në tru p dhe i ka vënë fl akën vetes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *