Zi dhe dhimbje/ I marrin jetën politikanit të njohur, e lanë pranë shtëpisë së tij

Lajme nga Bota

Zi dhe dhimbje/ I marrin jetën politikanit të njohur, e lanë pranë shtëpisë së tij


Një ngjarje e rëndë ka t ro n ditur zonën e Bergamos, ku është gjetur i vd ek ur një politikan përballë shtëpisë së tij.

Politikani Franco Colleoni, 68 vjeç, u gjet i v r arë përballë shtëpisë së tij dhe jo larg restorantit që kishte në pronësi, që quhet “Il Carroccio”, emër që kujton atë me të cilin njihet nga opinioni publik italian “Lega” e drejtuar nga Matteo Salvini.

Colleoni ishte figurë aktive e politikës në atë zonë, ku tradicionalisht dominon pikërisht partia e djathtë që përfaqësonte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *