Zgjohet Nga K Oma Pas 4 Ditësh, Zb Ulon Se Ka Lindur Vajzë. Historia E Rrallë E 18-Vjeçares Me Dy Mitra..

Lajme nga Bota

Ebony Stevenson nuk e kishte marrë kurrë me mend që do të bëhej mama në moshë kaq të re, aq më tepër në situatën më të pazakontë të mundshme.18-vjeçarja nga Manchester-i ëndërronte të kishte pavarësinë e saj ek onomike para së gjithash, e megjithatë ajo solli në jetë Elodie-në pa ditur se rritej brenda saj.


Gjithçka nisi në fund të n ëntorit të vitit të shkuar, kur vajza e re filloi të kishte dhimbje të forta koke dhe konvulsione të forta ( të dr idhura të pavullnetshme të trupit), të shoqëruara me t emperaturë të lartë.Mamaja e Ebony-t, lajmëroi menjëherë shërbimin e u rgjencës dhe vajza e re u shtrua menjëherë në “Royal Oldham Ho spital”, ku iu nënshtrua menjëherë lindjes me nd ërhyrje c ezariane.


Ardhja në jetë e Elodie la pa fjalë jo vetëm mamanë e saj, e cila qëndroi në koma për plot 4 ditë pas lindjes, por edhe familjarët e tjerë pasi Ebony nuk kishte shfaqur asnjë shenjë të sht atzënisë: kishte c ikël m enstrual të rregullt, nuk kishte patur kurrë të vj ella apo m arramendje, si dhe më kryesorja nuk kishte aspak bark të fryrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *