Zbulohet se çfarë janë mes veti Edita Tahiri dhe Eni Çobani

Lajme nga Bota


Janë parë shumë herë bashkë në fotografi e në ngjarje të ndryshme.

Por Eni Çobanin dhe Edita Tahirin nuk i lidh vetëm puna. Kjo pasi që ato janë edhe familjare mes veti.

Dje nëna e Eni Çobanit ka festuar datëlindjen. Me këtë rast nuk ka munguar edhe komenti i Edita Tahirit, e ku ka uruar më të mirat për tezen e saj.

Pra Tahiri dhe Çobani nënat i kanë motra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *