Zbardhet nga dëbora qyteti shqiptar: E mbarë qoftë dhe shëndet e të mira sjelltë!

Lajme nga Bota


Kukësi është zbardhur nga dëbora mbrëmjen e sotme. Reshjet e mëdha kanë ‘veshur’ të gjithë qytetin.

Deri më tani, Pol ici a raporton se trashësia e saj ka arritur në disa centimetra, ndërsa i kujton qytetarëve që të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor.

Po li cia e autostradës së ‘Rrugës së Kombi’ i bën thirrje drejtuesve të mjeteve të jenë të kujdesshëm, ndërkohë kontraktori i autostradës po punon për pastrimin e rrugës në të gjithë gjatësinë e saj të përfshirë nga reshjet e dëborës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *