Zbardhen Nga Dëbora, Këto Dy Vende Shqiptare, Ja Sa Ka Arritur Trashësia

Lajme nga Bota


Zyrtarisht kemi hyrë në stinën e dimrit. Mbrëmjen e djeshme reshje të de ndura bore kanë përfshirë Dardhën dhe Voskopojën.


Dëborë në Dardhë! Qarkullimi i makinave bëhet me zinxhirë – Gazeta Mapo

Si pa sojë e reshjeve të orëve të fundit trashësia e borës ka arritur në 10 cm në lartësi mbi 1200 m.

Ndërkohë mësohet se nga reshjet e borës nuk ka probleme apo bll okim qarkullimi. Aksi rrugor Korçë-Voskopojë i kalueshëm pa pro blem pasi është pastruar dhe kriposur, gjithashtu segmenti rrugor Korçë-Dardhë i kalueshëm pa pro blem, por kujdes në km e 9-të pasi ka prezence akulli dhe bore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *