Zb ulohet e shkuara e Atdheut, Nuk do ta besoni se ku e kemi parë para ‘Pë rputhen’

Lajme nga Bota


Atdhe Xheravina është kthyer në një nga meshkujt më të pëlqyer dhe më të ko mentuar në “Pë rputhen”. Fillimisht ai pati një pëlqim për Ana Lleshin, ndërsa tani është mes dy vajzash: mes Sindit dhe Melisës.


Atdheu është 27-vjeç, nga Gjakova dhe prej vitesh ka jetuar në vende të ndryshme të Evropës. Ai ka treguar në p rogram se në Evropë ka punuar në ndërtim.

K onkurrenti nuk është një figurë e panjohur për pu blikun, pasi vite më parë ai ka qenë pjesëmarrës në “Top Model Kosova 1”. Ai ka qenë një ndër më të pr eferuarit dhe shumë i kërkuar nga r eklamat e njohura në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *