Zb Ulohet Arsyeja Pse U Nda Djali I Arditit Nga E F Ejuara/ Ja Mori Mendjen Një Femër Tjetër: Ja Kush Është Ajo

Lajme nga Bota


Jon Gjebrea është djali i Ardit Gjebresë, i cili në mënyrë të pavarur është pjesë e televizionit, njihet për aftësitë e muzikës me artistët dhe këngëtarët, m arrdhënia e krijimit gjatë punës në p askuinta çdo vit me festivalin e babait, “Kënga Magjike”.

Rreth dy vite më parë, Joni u f ejua me da shurinë e tij para disa vitesh, Merlin Haxhiymeri. Çifti zgjodhën të përfundojnë lidhjen në përvojën e m artesës së prindërve të tij, Ardit Gjebresë dhe Anilës.

Ata nuk ndjekin më tej-tjetër në “Inst agram” dhe Merlin fshiu të gjitha fotot me djalin dhe moderatorin. Ajo mban vetëm imazhet me motrën e Jonit, Anën. Nga p ostimet e fundit që ka bërë, Merlin e d eklaron veten si s ingle pasi që nuk ka ka unazën, me të cilën ju Jon pr opozoj për m artesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.