Zb UIohen D Etaje Të Reja Mbi HlSTORlNË E Bleona Matës, Ja Çfarë Është Gjetur…

Lajme nga Bota


Sipas d ëshmitarëve, vajza është marrë nga dy persona të panj ohur duke kaluar anën tjetër të malit, atje ku e priste një makinë tip Fuoristradë qe i ka ndjekur nga pas.

Në m omentin kur u bënë disa orë, afro 5 orë kërkimi dhe dolën të gjitha ato nëna dhe gra për ta kërkuar vajzën.më thanë se është parë një burrë me flokë të gjata dhe një djalë i ri me çantë shkolle, me triko me kapuç që e të rhiqnin vajzën zv a,rrë rrugës.

E hipën, një herë në një makinë të ze,zë dhe një grup tjetër iu vu pas, një tjetër makinë Fuoristradë, ngjyrë e bardhë. Një grua i ka dalë para, duke i thënë:

‘C’po bëni? dhe ata kanë mb yllur derën. Të gjithë e njihnin vajzën, e dinin dhe në m omentin kur erdhi po licia e fshehën menjëherë, nga fr ika se do t’i merrnin në pyetje.

Ato gra duhet të vinin dorën në ze mër, të tregonin ate qe kishin pare në atë mo ment. Kur erdhi po licia e m byllën çeshtjen se kishin fr ikë. E kanë parë shumë mirë Begzim Isën i ak uz uar nga nëna e Bleonës, Bukurie Veizi, si personi që ka gisht. Begzim Isën e ka parë edhe ish-vjehrra ime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *