Zana Avdiu: Halil Kastrati Duhet Të Kontrollohet Pse Jo Edhe Të D Ënohet

Lajme nga Bota


Ata nuk jane te shenjte, ata jane njerez, sikurse te gjithe ne. Ata nuk dine asgje me shume se ne, dhe nuk kane ndonje grade me te nalte tek Zoti, sesa ne. Ata mund te jene, dhe ne fakt jane te ga bueshem, jane te ke qinj, ge njeshtar, zhvates, e qe shume prej tyre, nga kjo pozite jane bere edhe milionere.


Eshte e dhí mbshme, qe kushdo qe e krí tíkon cilindo prej hoxhollareve (edhe te gjithe prijesve fetare, qofte: prift, sheh apo ckado), menjehere fillojne ak uzat, líncímet, sharjet, fye rjet madje edhe ke rcenímet.


Kjo eshte totalisht ga bim, dhe kete e bejne vetem ata qe nuk mendojne me koken e tyre, e qe fatk eqesísht jane shume. Ju duke i mbrojtur me cdo kusht, dhe duke i shenjteruar prijesit fetar, po beni mekat te Zoti, sepse, po i beni edhe nje shok atij.

Pra, nese keta hoxhollaret, qe ju po i mbroni me cdo kusht, dhe po i quani te perkryer e te pag abim, e te gjithdijshem, kjo po shnderron ata ne me shume se profet, pra po i ben dicka si Zoti. E kjo eshte mekat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *