XHEVAHIRJA DHE NEXHATI SJELLIN SELFIEN MË TË MIRË NË TREN

Lajme nga Bota


Nexhat Osmani është i njohur tek publiku, ai ka filluar karrierën si këngëtar qysh në moshë të re, bashkëpunimet me motrën e tij janë pëlqyer përherë, ashtu si edhe këngët solo.

Edhe Nexhati si shumë kolegë të tij periudhën e pandemisë e ka shfrytëzuar me familjen e tij.
Ai është i martuar me Xhevahiren dhe kanë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë, me të cilët shpesh shëtisin botën.

E sot kanë shëtitur me tren, nga edhe kanë sjellë një selfie të këndshme, ja sa mirë po duken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *