Vjen Pa Ralajmerimi Nga Eksperti.Ja Cfare Do Te Ndodh 3 Muajt Ne Vijim..

Lajme nga Bota


Arben Gjata Rektori i Universitetit të Mjekësisë ka thene se Shqipëria ndodhet përpara një sfide të vështirë në 3 muajt në vijim ashtu si jane te gjithe vendet e bashkimit evropian.Por ai jap nje lajm te mire ku tha se ka dritë në fund të ‘tunelit’ pasi va ksina është duke u prodhuar.

“Në tre muajt që do vijnë do të jetë sfida më e madhe për sistemin tonë shëndetësor. Periudha e dimrit favorizon shumë vi ruset dhe do të ketë një bashkim mes CO VID dhe gripit stinor. Sipas informacioneve që kam shumë universitete të mëdha botërore janë në fazat e fundit të prodhimit të va ksinës por në fund të tunelit ka dritë ” – tha Gjata.

Ndërsa për masat e marra, Gjata tha se do të ishte mirë edhe një ka rantinim rajonal me zona, por nuk hedh poshtë dhe vendimin e Komitetit Teknik të Ekspertëve. Sipas tij, përqendrimi i spitaleve CO VID në Tiranë është një vendim shumë i mirë për të ndaluar përhapjen e mëtejshëm të vi rusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *