Vjen lajmi i mirë rreth tërheqjes së 10-përqindëshit nga Trusti

Lajme nga Bota

Vjen lajmi i mirë rreth tërheqjes së 10-përqindëshit nga Trusti – Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë v otuar pr ojektligjin për rimëkëmbje ekonomike.


Ky është leximi i parë, ndërsa pritet që së shpejti të v otohet edhe në lexim të dytë. Me 64 v ota pro, asnjë kundër dhe asnjë abst enim, pr ojektligji është kaluar. Vjen lajmi i mirë rreth tërheqjes së 10-përqindëshit nga Trusti – Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë v otuar pr ojektligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *