Vjehrra e saj u nda nga jeta sot nga sëmundja e ligë, Tuna rrëqeth me fjalët: Do kujdesem që djali im ta kujtoj gjithmonë gjyshen, jam e pikëlluar

Lajme nga Bota


Këngëtarja Tuna Sejdiu është shprehur e pi këlluar për vde kjen e vjerrës së saj Teuta Berishës.


Ajo ka postuar një foto në Instagram ku është ai së bashku me nënën e tij dhe djalin dhe ka shkruar se ajo do të jetë përjetësisht në zemrat e tyre. Ajo gjithashtu ka shkruar se do kujdesei që djali i saj mos t’i harrojë kurrë kujtimet që pati me të.

“Sot ndjehem e pikëlluar… Tian humbi nanën që e deshi aq shumë… Do kujdesem t’ia mbaj Tianit të freskëta kujtimet për gjyshen e tij. Përjetësisht në zemrat tona”, shkruan Tuna. Teuta Berisha është ndarë nga jeta ditën e sotme. Lajmin për këtë e ka dhënë djali i saj i vogën Patrisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *