Vjehrra e Arianës e bën edhe këtë punë për rejën e saj

Lajme nga Bota


Ariana Fejzullahu është bashkëshortja e këngëtarit Ermal Fejzullahu, që prej vitesh është bërë mjaftë e popullarizuar. Ariana as këngëtare e as modele, por shumë e dhënë pas modes. Kombinimet e saj janë gjithmonë bashkohore dhe unike.


Së fundi, Ariana bashkë me vjehrren po pushojnë në një vend mjaftë të këndshëm në bregdetin shqiptar. Ndërkohë që Ariana po pushon, është Nera ajo që po merret me vajzen e vogël të familjes, shkruan Kosovarja. Një vjehërr mjaftë vitale, apo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *