Violetë Kajtazi feneratet e bëhet për merak

Lajme nga Bota

Violetë Kajtazi feneratet e bëhet për merak

Violetë Kajtazi vazhdon të mbetet si njëra nga këngëtaret më te dalluara të muzikës popullore.


Ajo shquhet për zërin e saj të ëmbël e butësinë që i reflekton në pamje.

Edhe pse ende nuk është martuar ajo vazhdon ta ruajë karakterin e saj të fortë.

Violeta pavarësisht moshës kujdeset mjaft mirë për pamjen e saj e çdo herë duket “in”.

Së fundmi ajo ka sjellë një video tek sa ndodhet në sallon zbukurimi, meqë rast tregon ndryshimin e flokëve, hape pamjen më ppshtë dhe shikoje të plotê. /K o s o v a r j a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *