Violet Kukaj del për të pirë kafe në këtë vend, shikoni sa bukur është rregulluar

Lajme nga Bota

A e pi kafen dikush si Violetë Kukaj?Violetë Kukaj është këngëtarja e muzikës folklorike e popullore që pati një pauzë të konsiderueshme në muzikë.
Por, u kthye, madje jo vetëm me këngë të reja, por edhe me status privat të ri, shkruan “Kosovarja”.
Siç dihet, Violeta është ndarë nga bashkëshorti dhe tashmë është beqare. Ajo, jeton bashkë me fëmijët e saj.Nuk dihet nëse ka ndonjë lëvizje në jetën private të Violetes, por ajo që është e dukshme, është se këngëtarja po e shijon jetën si “zog i lirë”.Kafë në Stamboll. Epo, i bëftë mirë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *