Video tro nditëse: I rrethuar nga fIakët, fermeri turk i Iutet Zotit për ndihmë dhe tenton të shpëtojë bagëtitë

Lajme nga Bota


Disa rajone të Turqisë janë pushtuar nga zjarre apokaliptike këtë fund korriku.

Mediat e huaja kanë raportuar se për shkak të shpejtësisë së përhapjes së flakëve janë djegur sipërfaqe të mëdha pyjore, kafshë, ndërtesa dhe automjete. Qindra njerëz vijojnë të evakuohen nga shtëpitë e tyre.


Një video tronditëse është duke qarkulluar në rrjete sociale. Në të dëgjohet një fermer, teksa i lutet Zotit për t’i shpëtuar kafshët e tij të rrethuara nga flakët.

Autoritetet prej ditësh ndodhen në terren dhe po punojnë për neutralizimin e flakëve, shkruajnë autoritetet. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni pamjet e mëposhtme, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *