(Video Që Ta Rrëqeth Zemrën) Kjo Është Vajza E Re Shqiptare Që Ia Mori Shpirtin Sëmundja E Ligë, Të Gjithë Janë Shkrehur Në Lot Kur I Dhanë Lamtumirën E Fundit..

Lajme nga Bota


Qëndresa Shkreta, nga Hani Elezit ka ndërruar jetë pasi h umbi b etejën me kancer shkruan Kosova24. V arrimi i saj u bë pas namazit të drekës në v arrezat e fshatit Seçishtë. Njoftimi për vd ekjen e Qëndresa Shkreta nga shkolla SH.M.L “DARDANIA” Hani i Elezit


Njoftohën të gjithë nxënësit, mësimdhënësit dhe këshilli i prindërve të shkollës se ka ndrruar jetë nxënësja Qëndresa Rafiz Shkreta, klasa 11-3 shkencat natyrore. Shkolla e mesme e lartë “Dardania” në Hanë të Elezit, në kto mo mente ngushllon familjen, nxënësit e klasës, mësimdhënësit dhe gjithë shokët dhe shoqet e shkollës.Shkolla ka organizuar që nisja të bëhet nga ora 12:50 nga shkolla për të dhënë lamtumirën e fundit në ceremonin m ortore e cila organizohet ora 13.30 në v arrezat e fshatit Seçishtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *