(Video që ta prek shpirtin) Ky 8-vjeçar ka nevojë për gjithë shqiptarët që të jetojë, është urgjente/ Mjekët thonë se ka dhe pak kohë

Lajme nga Bota


Kemi udhëtuar drejt Kosovës, aty ku me lot në sy na pret Blerondi i vogël i cili kërkon ndihmën tonë.


Ai jeton me familjen e tij në Pejë dhe është vetëm 8 vjeç, por jeta e ka përballur shumë shpejt me dh imbjen. Ai vuan nga një sëmundje e keqe që i shkakton kr iza epil eptike shumë të forta.

Që në moshën 2 vjeç e gjysmë, ai endet nëpër spitale në Kosovë, Shqipëri e Maqedoni. Koha që i ka mbetur është shumë e shkurtër, pasi duhet t’i nënshtrohet një ndërhyrje kirur gjikale para se të jetë vonë.

“Gjendja e Blerondi sa vjen edhe përkeqësohet, i duhet patjetër t’i nënshtrohet operacionit. Unë si prind nuk kam më mundësi ku të gjej të ardhura, pasi djali ka kryer edhe op er acione të tjera. I lutem gjithë shqiptarëve të më ndihmojnë, pasi bëhet fjalë për një shumë të madhe, që unë i vetëm nuk arrij dot ta plotësoj,” shprehet me d himbje babai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *