Video/ Njihuni Me Beharen, Gjyshen Shqiptare Që Rri Gjithë Ditën Në Rrjete Sociale..

Lajme nga Bota

Po ju keni në shtëpi persona mbi 50 vjecare qe e perdorin telefonin smart dhe FB me shume se te rinjte?Pasi kohët e fundit, F acebook-u është kthyer në një nga platformat që përdoret më shumë nga shqiptarët. Por përdorues të këtij rrjeti social nuk janë vetëm të rinjtë, por janë dhe të moshuarit.


Behare Mema, 63 vjeç, ka rreth 3 vite që ka hapur llogarinë e saj në Fac ebook. Ajo ka njohur shumë miq të rinj dhe tregon për Klan Plus se përdorimi i këtij rrjeti social është kthyer në pjesë të përditshmërisë së saj.“Sa zgjohem në mëngjes, direkt do të hap telefonin, kush më ka çuar ndonjë mesazh, e më pas i përshëndes të gjithë Mirmëngjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *