(Video) Mërgimtari vjen në Kosovë dhe e thotë troç: Këtu bëhet qejf dhe me 100 euro, nuk ka stres

Lajme nga Bota


Mërgimtarët që po qëndrojnë në Kosovë, thonë se në Kosovë është jeta më e mirë, pasi ka më pak stres dhe mund të kënaqesh me pak para.

Një mërgimtar nga Gjermania, thotë se jeta në shtetin gjerman është stresuese, me shumë punë, e pak kënaqësi.


Sipas tij, në këtë aspekt Kosova është më e mirë, pasi këtu mund të kënaqesh edhe me 100 euro.

“Këtu është jeta ma e mirë se punon ma pak, kënaqesh me ma pak pare. Atje ki shumë punë, stres, nuk kënaqesh, edhe me i harxhu 200 euro. A këtu në Kosovë kënaqesh me 100 euro”, shprehet ai në ATV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *