Video me pamje àpokaliptike nga Turqia/ Turistët kanë ikur me skafe nga deti për t’i shpëtuar flakëve të zjàrrit

Lajme nga Bota


Provincat e Turqisë janë pu shtuar nga fl akët duke shkaktuar pa nik tek banorët vendas dhe pushuesit e huaj.

Banorë të shumtë së bashku me turistët po largohen nga vendbanimet e tyre për shkak të rrez iqeve të mëdha të zj arreve. Mijëra shtëpi janë shk atërruar plotësisht nga zja rret, dhe për to qeveria ka ofruar kompesim të plotë për të gjithë të dë mtuarit.

Banorët dhe pushuesit në Bodrum të Turqisë janë larguar nga vendi me anë të skafeve për shkak se zj arret janë pushtuar të gjithë vendin.

Videoja e postuar nga The Guardian, tregon banorë të shumtë që hipin në skaf dhe largohen nga vendi, duke lënë pas çdo gjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *