(Video) E Reja Mahnit Jurinë Në Greqi Dhe Më Pas E Thotë Me Të Madhe Dhe Krenari: Kam Këtë Zë Se Jam Shqiptare..

Lajme nga Bota


Shqipëria është e mbushur me talente, disa prej të cilëve edhe mund të jenë larguar nga trojet tona për rrethana nga më të ndryshmet.Mirëpo kjo nuk do të thotë që ato e harrojnë Shqipërinë dhe se ndalojnë së na bëri krenarë kudo që janë.


Këtë e ka treguar së fundmi dhe 17-vjeçarja e quajtur Jo dy Lu lati e cila ndodhet në Gr eqi. Ajo ka konkurruar në konkursin muzikor “X Fact or Gre ece” dhe ka mahnitur jurinë dhe publikun me zërin e saj. Jo dy ka kënduar këngën “You know I’m no good” nga A my Win eho use dhe ka treguar se është shqiptare gjatë prezantimit të saj.

17-vjeçarja ka marrë ‘PO’ nga të katërt anëtarët e jurisë dhe na ka bërë shumë krenarë të gjithëvë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *