(Video) 55-vjeçari shqiptar thotë se flet me Zotin dhe tregon se kur do vijë fundi i botës

Lajme nga Bota


Shaip Elshani fillon ditën e tij duke komunikuar me Zotin. Po, nuk po lexoni diçka gabim, mirë e keni parë, 55-vjeçari nga Komorani pretendon se nis ditën e tij duke folur me Jezu Krishtin.

Ky i fundit thotë se këtë komunikim e bën përmes dy engjëjve. Por, pretendimet e tij shkojnë aq larg, sa beson që shpirti i Jezu Krishtit jeton brenda tij dhe se misioni që ka marrë nga fuqitë hyjnore është të sjell paqe në botë.

Më konkretisht, 55-vjeçari është shprehur se:

Krejtësisht në mënyrë telepatike dhe shumë të shpejt. Komunikimi ka zgjat tepër shkurt. Ata dy engjëj janë si krejt njerëzit e tjerë fizik që ne i njohim vetëm me përbërje tjetër. Ata kanë përbërje frymore. Gjithashtu, Shaipi pretendon se shpirti i Jezu Krishtit jeton brenda tij, ndërsa shton se përmes këtij komunikimi ka siguruar shumë informacione të rëndësishme madje edhe për fundin e botës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *