Vetëm 17 Vjeçe, Tre Sht Atzëni Dhe Shtatë Fëmijë: Ju Lutem Më Ndihmoni, Nuk Duan Të Më Mb Yllin Tubat

Lajme nga Bota


Ju lutem më ndihmoni, nuk duan të mi mb yllin tubat”. Është ky ap eli i Pamela Villarruel.


Ajo është një vajzë fare e re e lindur në Leones, provincë e Cordona në veri të Argjentinës. Historia e saj është vërtetë e veçantë…

Kur ishte 14 vjeçe, në fillimet e adoleshencës, solli në jetë fëmijën e saj të parë. Por nuk përfundon me kaq! Në dy vitet në vijim Pamela mbeti sërish shtatzënë, duke sjellë në jetë edhe gjashtë fëmijë, në total 7, brenda tre sht atzënive. Si ka mundësi? E reja solli në jetë në dy sht atzëni trinjakë.

Tashmë 17-vjeçarja jeton me prindërit e saj dhe nëpërmjet një apeli në një televizion vendas, kërkon d onacione për të përb alluar një op eracion i cili ti mundësojë “mby lljen e tubave”, në mënyrë që të mos sjellë në jetë fëmijë të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *