Vetë është shumë besimtar dhe falet/ E pyesin a do të mbulohet gruaja jote, këngëtari shqiptare: I takon asaj

Lajme nga Bota


Gold Ag në momentin kur ka folur për besimin e tij në emisionin Rudina në Tv Klan, është shprehur se nëse bashkëshortja e tij do dëshironte që një ditë të mbulohej, ai do e pranonte me shumë kënaqësi, por për ta detyruar atë nuk do e bëntë kurrë sepse është diçka që ndihet dhe shumë personale.

A është fetare edhe gruaja e Gold Ag?

Rudina Magjistari: Po bashkëshortja jote është besimtare dhe praktikuese si ty?

Gold Ag: Po është besimtare, por nuk i praktikon si unë. Edhe familjen ajo e ka besimtare dhe besoj se në të ardhmen do jemi në rregull.


Rudina Magjistari: Mendon që dhe ajo do bëhet praktikante si ty?

Gold Ag: Nëse do Zoti që ajo ta praktikojë dhe ta bëjë namazin e rregullt pse jo.

Rudina Magjistari: Do të të pëlqente që ajo të zgjidhte të mbuloheshe?


Gold Ag: Unë kam qejf që ajo të mbulojë zem rën prej më kateve sepse përsa i përket mbulesës është diçka që është personale e saj. Unë nuk ja imponoj askujt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *