Veshjet tradicionale Egzonës i shkojnë për fytyre

Lajme nga Bota


Veshjet tradicionale Egzonës i shkojnë për fytyre. Egzona Muqiqi është një ndër fytyrat më tërheqëse.


Që nga dita kur ajo është martuar me këngëtarin e njohur, merr vëmendje të madhe në forma të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë një femër me stil të veçantë, në shumë imazhe kalon në lajm.

Përveç përditshmërisë, shihet që Egzona është meraklike e veshjeve tradicionale, duke shkëlqyer sa herë që vishet.

Më poshtë, mund t’i shihni disa imazheve të modeleve që ka përzgjedhur ajo.

Theksojmë, Albatriti dhe Egzona janë prindër të tre fëmijëve, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë./ K O S O V A R J A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *