Vera vjen edhe një herë, në fundjavë t emperaturat afër 30 gradë..

Lajme nga Bota


Java që po hymë do të k arakterizohet me mot mjaft të ndryshueshëm. Fillimi i javës do të na sjellë reshje lokale shiu,erëra herë pas here të fuqishme por asgjë eks treme, vende-vende rr ebeshe intensive ( veriperëndim të Shqipërisë), kurse në vise tjera reshje të intensitetit të ndryshëm herë pas here. Nuk do të mungojnë edhe intervalet kohore me diell.

Nga mesi i javës reshjet do të pakësohen pothuajse tërësisht me ndonjë përjashtim të vogël. Nga e enjta në tërë rajonin tonë do të kemi ngritje të t emperaturave. Priten intervale të gjata kohore me diell dhe vranësira të herëpashershme, por kryesisht pa reshje atm osferike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *