‘Veç shpirti im e di çka po heq’, Tea flet e mërzitur me atë çka po i ndodh pas lidhjes me Beratin

Lajme nga Bota


Tea ka reaguar përsëri pas emisionit të ditës së djeshme duke postuar një video në Youtube dhe duke akuzuar autoren e programit që ishte në dijeni për çdo gjë të ndodhur gjatë këtyre muajve.


Ajo ka akuzuar Olsën, pasi asaj iu janë mbyllur të gjitha llogaritë në rrjete sociale.

“Pas emisionit të sotëm vendosa të reagoj për Olsën, për ty Olsa e për të thënë boll vazhdove më mashtrime e manipulove situatën siç doje, boll më zhyte mua në humnera akoma më tepër nga që më kë zhytur se veç shpirti im e di se çka po heq, por s’ka gjë”, tha Tea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *