VDĘ KJA E 3 MERGIMTARËVE NË GJERMANI, FLASIN FAMILJARËT (VIDEO)

Lajme nga Bota

Nga Zvicra erdhi për vendosjen e këtyre dritarëve në shtëpinë e re.

Pasi kreu punët që kishte, Zaim Krasniqi së bashku me bashkëshorten, dhe 2 fëmijët e ti, Florin 11 vjeçar Fjonën 10 vjeçare e nipin Bleonin 18 vjeçar, u nis për të Zvicrës.


Por rreth 50 km pa mberritur në destinacion, atyre në Gjermani u ndodhi aksident trafiku.

Atij nuk i mbijetoj Zaimi me djalin që vdiqen në vend dhe nipi që humbi jetën mengjesin e të shtunës, kurse vajza dhe gruaja e Zaimit, janë duke marrë tretman mjekësor.

Për më shumë detaje rreth aksidentit dhe si ndodhi ngjarja, dëgjoni rrefimin e familjarëve./RepublikaOnline.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.