Vd es këngëtari i njohur në moshën 38 vjeçare…

Lajme nga Bota


Vd iq këngëtari i njohur në moshën 38 vjeçare. Këngëtari dhe tekstshkruesi, Justin Townes Earle ka vd ekur në moshën 38 vjeçare. Lajmi është ko nfirmuar në faqen e tij zyrtare në “F acebook” të dielën mbrëma.


“Me dh imbje të madhe ju nj oftojmë për vd ekjen e djalit, bashkëshortit, babait dhe mikut tonë, Justin-it. Shumë prej jush e njihni m uzikën e tekstet e tij dhe shpresojmë që këto të iu pë rcjellin në vitet në vazhdim. Do na mungosh Justin”, thuhet në de klaratë.


Djali i rokerit Steve Earle, u bë i f amshëm në vitin 2007 me albumin debutues “Yuma”, transmeton rtv21.tv. Albumi më i fundit i Earle, “The Saint of Lost Causes”, u publikua në vitin 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *