Vd es foshnja tremuajshe, ndërsa prindërit po flinin në gjumë

Lajme nga Bota


Një familje e shkatërruar po vajton për humbjen e foshnjës së tyre tremuajshe e cila ‘kishte ngrirë ‘ pasi ndaloi të merrte frymë në shtratin e tij ndërsa prindërit po flinin.

Tragjedia ndodhi brenda natës të hënën më 18 janar kur foshnja Archie Sims u gjet pa ndjenja dhe sy të mbyllur, kur babai i tij shkoi për t’ia ndërruar pelenën.
Babai i Arxhie, Michael Sims, gjeti djalin e shtrirë në shtratin e tij, të bardhë si një ‘fantazmë’ dhe gojë të hapur, raporton My London.

Michael tha: “Unë e mora atë. Ai ishte i ftohtë akull dhe unë e thirra emrin e tij”.
Pasi Michael e gjet atë, ai nxitoi në dhomën e motrës së tij Sarah Fisherman, e cila është e trajnuar për ndihmën e parë.

Michael shtoi: “Në spital, mjekët vazhduan përpjekjet e tyre për ta ringjallur, por ata nuk ishin në gjendje ta kthejnë atë”.
Archie u shpall i vdekur 40 minuta pas thirrjes fillestare në 999.
Megjithë përpjekjet e stafit mjekësor, Michael tha se kishte ‘shumë gjak në mushkëritë e tij’ dhe tha: “Nëse nuk do të kishte aq shumë, ai mund të kishte pasur një shans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *