Vd Ekja E Nënës E Ka M Ërzitur Shumë Robertin, Ky Postim Do Ta Pr Ek Shumë Edhe Norën

Lajme nga Bota

Këngëtari i njohur Robert Berisha është mjaft aktiv dhe i ndj ekur në rrjetet sociale.


Ai ditë më parë njoftoi fansat se ka ndërruar jetë nëna e tij, Teuta Berisha, e cila vite më parë v uante nga një s ëmundje.

42 vjeçari së fundmi ndau një fotografi të së ëmës në I nstaStory, ku shfaqet përkrah Renee, në momentin kur lindi vajza e Robertit dhe këngëtares Nora Istrefi.

“Mami”, ka qenë përshkrimi i fotografisë që duket të jetë realizuar më 15 m aj të vitit 2015, pikërisht ditën kur l indi Renee.

Ditën e djeshme (e hënë), Roberti po ashtu pu blikoi një thënie të shkrimtares Elif Shafak, ku thuhej se nënat nuk shkojnë në parajsë kur vd esin, por shp irti i tyre qëndron ende për të parë fëmijët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *