Vasfije Krasniqi: Tm.erri që përjetova, jo që nuk harrohet kurrë por më përcjellë çdo ditë

Lajme nga Bota

U, bënë dy vite, që kur unë e ndava rrëfimin tim me ju e për ju, sikurse u bën 21 vite që nga koha kur jeta ime u shkëput përfundimisht nga një ëndërr e bukur e plotë me ngjyra. E, pastaj këto gjatë gjithë këtyre viteve kam përjetuar gjëra të ndryshme, por kam arritur të krijoj familje e që jam shumë e lumtur për këtë!


E di që kam “gëzuar”, “hidhëruar e mërzitur” shumë njërëz por kështu e ka jeta. Jeta ime, e cila u godit fort, fuqishëm e tmerrshem nga barbaria që vetëm “njeriu” mund të bëj. Tmerri që përjetova, jo që nuk harrohet kurr, por ai tmerr më percjell çdo ditë e çdokund. Ehh, jeta e till.


Ndonse për këto dy vite ju më keni dhënë fuqi dhe motiv për të bërë të pamundurën për DHËMBJEN tonë por ende jemi larg shumë larg, por me siguri që një ditë do të arrijmë ta mundim Atë.

Faleminderit familja ime, dhe të gjithëve padallim!
Për ju Buqja.
VKG. / KultPlus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *