Vajzat e Safete Mustafes shumë të afërta me burrin e saj

Lajme nga Bota


Safetja është një nga këngëtaret shumë të pëlqyera të skenës sonë muzikore, e cila këndon pranë të motres, Sahides, shkruan “Kosovarja”.

Shpesh jeta e këngëtares së njohur nga Mushtishti ka bërë lajm e është venë në qendër të vëmendjes.


Ikja e të shoqit nga kjo jetë, martesa e re dhe jeta me një person tjetër përkrah, shpesh është përfshirë në median rozë.

Një është e qartë, që këngëtarja ka jetë të lumtur me të shoqin dhe dy vajzat e saj, madje raportet e vajzave me burrin e ri të Safetes janë të shkëlqyera, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *