Vajza shqiptare: U rrita nga dy prindër shurd memec më tallnin në shkolla më thoshin do ngelesh pa martuar ti nga ata

Lajme nga Bota


Ardita në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ka rrëfyer se ka ardhur në jetë nga dy prindër shurdhmemecë dhe fëmijëria që ka kaluar së bashku me vëllezërit ka qenë shumë e vështirë.

Ardita është rritur nga gjyshërit e saj sepse mamaja shurdhmemece pa dashje fëmijën e parë e ka m bytur duke i dhënë gji gjatë natës pasi ajo nuk dëgjonte dot të qarat e fëmijës.

Kështu për mos rr ezi kuar dhe jetën e saj, gjyshërit e rritën Arditën. Kur u detyrua të kthehej tek shtëpia e prindërve pas disa viteve, ajo nuk ishte e lumtur dhe nuk përshtatej dot më prindërit. Dëshironte që të jetonte me gjyshërit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *