Vajza Që U Deklarua Si Motra E Klodianit, Rrëfeu Që Nuk Ishte Motra E Tijë Por Gënjeu…

Lajme nga Bota


Mes qindra prot estuesve mbrëmjen e sotme ishte edhe Bukuroshe Haruni, e cila papritur dha identitet të r remë duke thënë se ishte Bora Rasha, motra e vetme e Klodian Rashës.

U prezantua përpara kamerave si motra e Klodianit, e ardhur nga emigrimi, hu’mbi ndjenjat përpara Kryeministrisë. Por vajza nuk ka të bëjë me familjen Rasha.
Juxhin Mustafaraj e intervistoi vajzën që u shpreh se nuk ishte motra biologjike e Klodian Rashës, por duke se qenë se burri i saj e ka pasur shok fëmijërie dhe për shkak të ma’rrë dhënies, e konsideronte si vëlla.

Përballë mungesës së koherencës së vajzës dhe për të ruajtur ndje’shmërinë e familjes së të ndjerit, “ABC” vendosi që të mos e transmetonte intervistën me vajzën, Bukuroshe Haruni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *