VAJZA NJOMZËS TREGON CILËN TEZE E DON MË SHUMË

Lajme nga Bota


Njomza Martinaj është vajza e Shyhrete Behlulit e motra e Engjit.


Ajo njihet edhe si grimere mjaft e njohur në Kosovë, zanat të cilin e ka përvetësuar tash e disa vite.

Njomza është e martuar dhe nënë e 3 fëmijëve. Elira vajza e madhe e saj është më e eks.po.zuar në mediat rozë, ndaj edhe njihet nga publiku.

Së fundmi, Elira bukuroshe ka hapur një pyetësor në instagram, ku në mes pyetjeve të adresuara është edhe ajo se cilën teze e don më shumë: Gresen apo Engjin.
‘Smuj me i nda, i kam tezet më të mira në botë’ është përgjigjur Elira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *