VAJZA NJOMZA E BËN SHYHRETËN SI KUKULL

Lajme nga Bota


Njomza njihet për duart e arta që ka, duke realizuar ndryshime të shumta tek shumë femra.


Ajo me punën që bën, gjithmonë komentohet duke kaluar edhe në lajm.
Sot, në një story që ka publikuar, shihet që ajo ka rregulluar nënën e saj në mënyrën më të mirë.

Shyhretja, në shumë raste e dëshmon që vetëm po rinohet dhe shkëlqen edhe pse në moshë.

Ja shikojeni që duket si kukull./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.